‘Ik ontdekte dat het niet uitmaakt in welke branche je werkt’

Dromen najagen, doelen nastreven of een stip op de horizon plaatsen. We maken graag toekomstplannen. Maar of die ook altijd uitkomen…? Pamela Hulshof (29) is Product & Quality Engineer bij zonweringsbedrijf Coulisse in Enter.

‘Het was altijd mijn grote droom om in de auto­branche te werken. Meewerken in een ontwerpteam en het interieur van een auto bepalen, dát leek mij gaaf. Om vooraf meer werkervaring op te doen, bleef ik eerst een paar jaar bij een raam­decoratiebedrijf werken. En wat blijkt, het maakt eigenlijk niet zo veel uit in welke branche je werkt. Als je maar leuk vindt wat je doet.

Ik werk nu bij Coulisse, een grote speler in de sector. Een soort Tesla van de raamdecoratie, met een gemotoriseerd programma waarmee je een rolgordijn kunt laten zakken door tegen je telefoon te praten. Het bedrijf is zo innovatief en is zichzelf echt aan het ontwikkelen. Het is geweldig om daar onderdeel van te zijn.’